Förnya något bland dina underkläder

Visst är det skönt med mjuka kläder och underkläder, men efter en lång tid av pandemi och hemmajobb börjar många tröttna på det bekväma modet. Trenderna säger nu att det är dags för mer snygga och välklädda plagg igen. Så hoppa ur mysdressen och förnya din garderob med lite snygga underkläder i spets.

Snyggare kläder med rätt underkläder

Att välja underkläder är svårt och du kan behöva hjälp för att få reda på vad som passar dig och din byst. En bh ger nämligen inte bara stöd, den formar även din byst och får den att se snyggare ut. Det är även viktigt att veta vilken typ av underkläder som passar under olika klädesplagg. Ska du till exempel bära en tight top eller en klänning i tunnare tyg är det bästa valet en formpressad bh utan sömmar. Den syns inte så mycket. Vill du släta ut silhuetten när du bär en tight klänning kan du med fördel välja en body.

Röd bh under vita kläder

Många använder vit eller hudfärgad bh under vita kläder, men sanningen är att röda underkläder är det bästa valet. De skapar nämligen en sorts illusion som gör att de nästan blir helt osynliga. Vissa gröna underkläder fungerar också på samma sätt.