Klockan som accessoar

Om du gillar att hela tiden ha möjlighet att veta vad klockan är så är du förmodligen någon som gillar armbandsur. Gillar du även mode är det en underbar idé att inhandla en klocka som kan få din outfit att sticka ut och så att säga bli pricken över i:et. Så välj något som passar dig och din klädstil för att få den där helheten.

Vilken typ ska du välja?

Om du ska matcha klockan med dina kläder är det kanske inte läge att köpa den där dyra klockan med ett urverk med livslängd längre än din - utan en billigare men trendigare klocka passar då bättre. Eller så satsar du på en klassisk långlivad klocka som passar med allt. Det är egentligen mest plånboken som styr vid inköp av klocka.

 

Vad är ett rimligt pris?

En trendig lite billigare klocka som ändå är kvalitativt okej kan ligga mellan 600 kronor och 2 000 kronor. En dyr klocka med bra urverk från några av de klassiska tillverkarna kan ligga från 10 000 kronor och uppåt utan gräns. Din plånbok och vilken funktion klockan ska ha för dig utöver att vara en accessoar som passar med din kläder får styra ditt köp. Svara på de frågorna och välj sedan din klocka.