Manliga accessoarer

Som man kan det vara svårt att hitta snygga accessoarer som det finns för det motsatta könet. Men det kommer mer och mer av accessoarer för män vilket vi är glada för så att även männen hittar något förutom kläder att shoppa.

Det mest vanligaste för en man är ju slipsen och flugan som räknas som en manlig accessoar, dessa använder man kanske inte dagligen utan mer när man vill klä upp sig lite extra. När det kommer till slipsar och flugor så finns det en hel del att välja bland. Här nedan så tipsar vi om några andra manliga accessoarer som kan fungera för en man.

  • Plånböcker
    När det kommer till plånböcker så kan vi tipsa om Neckwear som säljer i första hand skjortor, slipsar och flugor men också accessoarer för män i form av plånböcker, manschettknappar med mera.
  • Klockor
    Något som har hängt med länge som accessoar är ju klockan, sedan fickurets tid så har mannen alltid kunna klä sig med en snygg klocka och på så sätt känna sig lite mer välklädd än tidigare. 
  • Smycken
    Även smycken börjar bli allt vanligare för män att använda sig av, ringar är väl något som funnits men det börjar komma mer armband och halsband som passar för en man att bära.

För många män så kan det kännas lite konstigt att börja använda accessoarer av olika slag, men det gäller att vara modig och överkomma den rädslan, när du väl börjat använda något så kanske du inser att det är nödvändigt för dig att ha det där armbandet i silver, eller den trendiga plånboken.


Välkommen

Välkommen till drottningenavsaba.com. Har du ett intresse för mode och dess betydelse för oss så har du hittat helt rätt, vi kommer att presentera dagens mode på ett enkelt och snyggt sätt. Mode och skönhet går på något vis hand i han, du hittar även tips inom detta område. Läs det senaste genom att välja någon av de nyheter som presenteras här nedan.

Nyheter