Manligt mode och accessoarer

Man ska inte sticka under stolen att de flesta butiker som finns både online och fysiskt riktar sig till den kvinnliga marknaden. Men det har hänt något de senaste åren som vi gärna vill uppmärksamma och det är manligt mode och accessoarer till dessa.

Mer och mer så kommer det butiker som säljer produkter för och till män. En av de mest kompletta butikerna är Stayhard som startade i blygsam skala 2005 och är idag en av de största med herrmode och accessoarer. Med kunder i över 28 länder så fyller Stayhard idag en viktig funktion för alla gentlemäns därute.

Så här i juletider så kanske man funderar över vad man ska köpa till sin man, pojkvän eller vän överhuvudtaget. Då kan vi verkligen rekommendera Stayhard som det ställe du ska börja att söka på, vi gissar att du inte behöver gå vidare till någon annan butik utan du nöjer dig med deras utbud och hittar alla dina julklappar där.

Förutom att sälja produkter så kan du få inspiration som man på deras sajt, det är något som man kan tycka andra saknar. Det kan vara bra att få läsa om olika klädstilar och vad som är aktuellt just nu. Instagram kan annars vara en bra källa till inspiration och det finns ett antal konton som kan vara kul att följa för att få inspiration.