Populära skönhetsbehandlingar

Inom skönetsbranschen görs det dagligen nya framtsteg. Nya metoder forskas fram och gamla metoder förfinas. Allt medan alla produkter blir mer skonsamma och miljövänliga i jämförelse med hur branschen såg ut för bara tio år sedan. Skönhetsbehandlingar kommer och går precis som modet. Vilka skönhetsbehandlingar är populära just nu?

Lashlift

För några år sedan var det högsta modet att göra fransförlängningar där man sätter in enstaka fransar för att få volym och mer längd. Det senaste är något mildare och har håller upp till 12 veckor: lashlift eller franböjning. Man böjer ögonfransarna med keratin och slipper ögonfransböjare och mascara under flera veckor. 

Brasiliansk vaxning 

En Brazilian wax, eller brasiliansk vaxning, är en intimvaxning där allt hår avlägsnas från könet. Detta utförs vanligast på kvinnor och det finns brasilianska vaxningar där man lämnar lite hår mitt fram på könet och andra gånger tar man även bort hår mellan skinkorna, en version som kallas för "Hollywood". 

Spraytan

Få en solbrun och fin hud utan otäcka solarium och förläng sommarens bränna långt in på vintern med en spraytan. En spraytan håller i ungefär tio dagar och under de första 8 timmarna ska du undvika aktiviteter som får dig att svettas, samt att duscha. Annars kan färgen börja rinna och tvättas bort innan den har torkat in i huden. 

Kosmetiska tatueringar

De har funntis länge men det är inte förrän under de senaste 10 åren som metoden har förfinats och blivit riktigt bra. Du kan tatuera in eyeliner eller fylla i ögonbrynen. Kosmetiska tatueringar är inte permanenta, de sitter inte lika djupt som vanliga tatueringar och bleks med åren. Räkna med att en kosemtisk tatuering håller mellan 1-3 år och ska gärna fyllas i en gång per år för starkast resultat. 


Välkommen

Välkommen till drottningenavsaba.com. Har du ett intresse för mode och dess betydelse för oss så har du hittat helt rätt, vi kommer att presentera dagens mode på ett enkelt och snyggt sätt. Mode och skönhet går på något vis hand i han, du hittar även tips inom detta område. Läs det senaste genom att välja någon av de nyheter som presenteras här nedan.

Nyheter