Populära skönhetsbehandlingar

Inom skönetsbranschen görs det dagligen nya framtsteg. Nya metoder forskas fram och gamla metoder förfinas. Allt medan alla produkter blir mer skonsamma och miljövänliga i jämförelse med hur branschen såg ut för bara tio år sedan. Skönhetsbehandlingar kommer och går precis som modet. Vilka skönhetsbehandlingar är populära just nu?

Lashlift

För några år sedan var det högsta modet att göra fransförlängningar där man sätter in enstaka fransar för att få volym och mer längd. Det senaste är något mildare och har håller upp till 12 veckor: lashlift eller franböjning. Man böjer ögonfransarna med keratin och slipper ögonfransböjare och mascara under flera veckor. 

Brasiliansk vaxning 

En Brazilian wax, eller brasiliansk vaxning, är en intimvaxning där allt hår avlägsnas från könet. Detta utförs vanligast på kvinnor och det finns brasilianska vaxningar där man lämnar lite hår mitt fram på könet och andra gånger tar man även bort hår mellan skinkorna, en version som kallas för "Hollywood". 

Spraytan

Få en solbrun och fin hud utan otäcka solarium och förläng sommarens bränna långt in på vintern med en spraytan. En spraytan håller i ungefär tio dagar och under de första 8 timmarna ska du undvika aktiviteter som får dig att svettas, samt att duscha. Annars kan färgen börja rinna och tvättas bort innan den har torkat in i huden. 

Kosmetiska tatueringar

De har funntis länge men det är inte förrän under de senaste 10 åren som metoden har förfinats och blivit riktigt bra. Du kan tatuera in eyeliner eller fylla i ögonbrynen. Kosmetiska tatueringar är inte permanenta, de sitter inte lika djupt som vanliga tatueringar och bleks med åren. Räkna med att en kosemtisk tatuering håller mellan 1-3 år och ska gärna fyllas i en gång per år för starkast resultat.

Ansiktsmask

Något som man enklet kan fixa hemmavid är en ansiktsmask. Det finns att köpa färdiga som du enklet lägger över ditt ansiket och låter verka ett antal minuter. Vill man så kan man skapa egna masker med lite havregryn, bananer och honung. Mixa ihop detta och lägga på ditt ansikte. Låt det verka i tio till femton minuter innan du tvättar av dig din hemmagjorda ansiktsmask.