Ren och fräsch hud

Virus och bakterier kan överföras via ytor samt föremål. Därför gäller det att vara extra noggrann med sin hygien och att hålla huden ren. Att tvätta händerna och använda alkogel motverkar spridning av infektioner. Det bästa valet är en ekologisk produkt med naturliga ämnen som omedelbart återfuktar din hud.

 

Handhygien är A och O i dagens samhälle och finns det ej tillgång till rent vatten och tvål kan man använda handsprit. Med naturlig alkogel innehållande eteriska oljor som svagt avger citrusfrukters behagliga arom kan man effektivt skydda sig mot bakterier och du blir ren och doftar gott.

Fler ekologiska samt naturliga ämnen i olika hygienartiklar tyder på att vi fokuserar alltmer på miljön och vad vi är villiga att använda på vår hud. Rena och fräscha händer med hjälp av milda dofter och fuktgivande ingredienser betyder att du har en god hygien samtidigt som du effektivt skyddar dig mot virus.

Trots att vi måste tvätta händerna flera gånger under dagen och hålla vår hud ren, behöver vi se till att vi bevarar kroppens naturliga fuktighet, var vi än befinner oss. En alkogel som direkt återfuktar och dessutom har en ljuv, angenäm doft är perfekt att ha med sig i väskan.