Så tar du hand om kroppen på bästa sätt

Många är noggranna med att ta hand om ansiktet och håret, men glömmer bort övriga kroppen. Det är också vanligt att lägga tusentals kronor på skönhetsbehandlingar och dyra produkter, men sedan strunta i de viktiga rutinerna. Att skapa en bra skönhetsrutin är A och O för att uppnå önskade resultat och för att kroppen ska må bra. Här hittar du de bästa tipsen som ger långvariga resultat.

Välj produkter för din hudtyp

Många glömmer bort att smörja in kroppen. Satsa på återfuktande produkter och oljor för att få en smidig och len hud på hela kroppen. Det är viktigt att välja märken och ingredienser som är anpassade för din hudtyp. Om du inte vet vad du har för hudtyp kan du besöka en dermatolog eller skönhetssalong. Med produkter anpassade för just din hudtyp kommer resultaten att komma snabbare.

Investera i rätt redskap

När det kommer till hudvård är det kvalitet före kvantitet som gäller. Bra redskap kan effektivisera processen och göra att dina hudvårdsprodukter snabbare sjunker in i huden. En trendig skinroller är det perfekta verktyget för den som vill behandla celluliter, ärr, rynkor och pigmenteringar. Du som vill ge ny lyster till din hy för kika på Skinroller.se Det finns en del att välja på i deras nätbutik.