Styla till din frisyr hemma

Förr i tiden gick damerna på salong för att få lagt sitt hår, men numera fixar vi sådant själva. Du behöver inte ens vara ett proffs för att lyckas, på nätet hittar du massor av bloggar och videos som beskriver hur du fixar håret. Du kan med en knapptryckning shoppa det du behöver, och få hem prylarna någon dag senare.

Var snäll mot ditt hår

Det är inte så dumt att göra lite research innan du handlar produkter till ditt hår. Det första du gör när du tvättat håret är sannolikt att torka det med en hårfön, och då är det ju fint om den har rätt funktioner. De finns i olika prisklasser, men valuta för pengarna vill du oavsett ha.

Satsa på bra värmeskydd

Det lönar sig absolut att lägga en extra peng på produkter som skyddar håret mot värme och slitage. Välj gärna skydd efter din hårtyp för bästa resultat, och applicera det innan du fönar och stylar ditt hår. Värmeskyddet bevarar även färgat hår.

Så, nu är ditt hår redo för stylingen. Väljer du lockar, eller vågor? Volym eller spikrakt hår? Med rätta stylingverktygen kan du byta frisyr efter humör, utan att förstöra ditt hår. Lycka till med din nya frisyr.